Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
#85578752 #3280 üzenetére
Nekem 2 személyes Brikkám van, semmi extrát nem csinálok. Vízforralóval forralok vizet, a szűrőben a kávét nem tömörítem csak finoman elegyengetem, közepes lángon főzöm, ahogy kész egyből leveszem, aztán megy be hideg víz alá. Őrlés finomságával (Hario mini) játszottam sokat kb. fokozatonként végigpróbáltam. Nekem sem sikerül 10-ből 10x jót főzni. Legnagyobb problémám az volt vele, hogy ha reggel gyorsan kell egy kávé, akkor macerás még utána törölgetni, hogy az alumínium ne foltosodjon be, meg baromi erős kávét főz és a víz mennyiségével is csak minimálisan tudok játszani. Szóval semmi extra, az is lehet, hogy az én igényeim kisebbek
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest