- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
#85578752 #3280 üzenetére
Nekem 2 személyes Brikkám van, semmi extrát nem csinálok. Vízforralóval forralok vizet, a szűrőben a kávét nem tömörítem csak finoman elegyengetem, közepes lángon főzöm, ahogy kész egyből leveszem, aztán megy be hideg víz alá. Őrlés finomságával (Hario mini) játszottam sokat kb. fokozatonként végigpróbáltam. Nekem sem sikerül 10-ből 10x jót főzni. Legnagyobb problémám az volt vele, hogy ha reggel gyorsan kell egy kávé, akkor macerás még utána törölgetni, hogy az alumínium ne foltosodjon be, meg baromi erős kávét főz és a víz mennyiségével is csak minimálisan tudok játszani. Szóval semmi extra, az is lehet, hogy az én igényeim kisebbek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest