Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
Majd figyeld a KVX csoportot Facen mert lehet a tulaj megint tök "korrekten" kivisz innen egy kiragadott mondatot aztán kissé flegma stílusban ír hozzá valamit (ahogy észrevettem nem egyedi eset).
Kedves AVX Béla (remélem jól tudom a keresztnevét), ha már itt figyel inkognitóban legyen olyan kedves hogy válaszol is a Prohardver fórumán és nem kimásol engedély nélkül részleteket (van ahol ez tiltott de a PH-ról talán nem).
Egy korrekt, segítő, nem kioktató válasz még segíthet is az ügyfél bizalom kialakulásában. Higyje el, én is ügyfelekkel dolgozom tudom milyen sokat számít a megfelelő kommunikáció. Ezt csak így lassan írtam hogy beégjen és csupán segítő szándékkal.
-
killboy007
csendes tag
válasz
KisApám
üzenetére
Középen fent nézed a referenciaponttal az őrlési beállítást, igaz?
Valószínűleg nem a valós zérópontot jelöli ki az a pont nálad. Itt kellene elkezdenie összeérnie a késeknek. Állíts be valahogy egy valós zérópontot (ragasztócsík, letörölhető filc vagy akármi) és ahhoz viszonyíts. -
válasz
KisApám
üzenetére
Szia én ezzel a fész avx csoportjába írnék, vagy direktben nekik.
Nálam volt egy hónapig az őrlő és filterpörköléssel sem kellett talán 7-9 alá mennem. Tehát be lehetett fullasztani.
Nyilván kérdés, ugyanaz a bab, ugyanolyan idősen?
Amúgy ha nem kezd összeérni a kés és finom a végeredmény, akkor nem nagy baj, de azért kicsit kalibrálás gyanús szituáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás