- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
kchris78
veterán
Ezt csak megerősíteni tudom, rendelje meg az ember fél nappal később (vagy személyes átvétellel) ahol lehet szelektálni illetve fél nap várakozással kijön hogy valamit elfelejtettem-e. Az automatizálás muszáj a mai piaci helyzetben egy adott méret felett, és ezekbe a folyamatokba NEM lehet már belenyúlni..Nincs arra emberidő hogy ilyen kézi turkálásokkal vigye valakinek az idejét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest