Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hogy ez mekkora...
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
Ludovicus
aktív tag
Én kétszer rendeltem az elmúlt hónapokban gold-ot más-más pörkölési dátumokkal és mindegyik hasonlóan jó volt. Kellően alacsony hőfokkal és max 22-23 mp-es lefolyással egyáltalán nincs benne kesernye, viszont ha pár mp-vel tovább hagyod, már bünteti. Egyszer próbálkoztam a grand cru-vel, viszont ennél többször előjött egy kellemetlen, mosószeres mellékíz (nem tudok rá jobb hasonlatot...).
-
Ludovicus
aktív tag
Nagyon rákaptam az elmúlt hónapokban az extra goldra (80/20-as blend), nekem sokkal jobban bejön, mint a grand cru, hamisítatlan olasz bárkávé, pont az, amire reggel szükségem van... Most rendeltem először a s. giusto-t, ha hasonló karakter, mint az extra gold, nem lőttem mellé.
A kék goriziana-ról (60/40) mi a véleményed?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Tomi9205
üzenetére
Picopresso mellett javaslom még a Leverpresso-t. Mindkettővel van személyes tapasztalatom, az utóbbi szerintem időtállóbb konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tökéletesen működik a vízszinttel történő hőfokszabályozás.