Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz kchris78 #12492 üzenetére
Robot világába valóban kevésbé "kell" PID-es kancsó. Szerintem Robotot eleve inkább azok vesznek, akik nem annyira akarják kiélezni a hőmérséklet kérdést. Felforralod a vizet teljesen, (esetleg picit hagyod visszahűlni), beöntöd, azonnal hűl kicsit, aztán csapolsz. No stress. Valszleg még egy klasszikot sem fogsz túlforrázni vele, mert visszahűti annyira a rendszer.
Én Robotot tuti nem melengetnék elő. Szerintem ez az egyik lényege. Akinek fontos a kimaxolt hőmérséklet, az szerintem ne Robotot vegyen. (nekem sem az van )Flair 58-nál egyrészt szűkebb résen kell beönteni a vizet, egy hagyományos vízforralóval ez kényelmetlenebb. Másrészt ott elég pontosan el lehet játszadozni a hőmérsékletekkel, ahhoz jó partner egy PID-es kancsó. Szóval F58-hoz én inkább ajánlanám egy ilyen beszerzését. De ahhoz sem sem feltétlenül kell. Eleinte nekem sem volt.
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Mano66
senior tag
válasz kchris78 #12492 üzenetére
Robotot használok csak arról tudok véleményt írni. A PID-del hőfokra beállított vizet beleöntöd a kosárba, összerakod és mehet a csapolás. Nem kell elő melegíteni. A két csészés kifolyó használatánál kell előmelegíteni a kosártartó részt. Én ezt úgy oldom meg. A kancsó nyakára rárakom a fejet úgy, hogy a vízbe érjen az alja. Amire a víz eléri a hőfokot a fej is elég meleg.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...