Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz
üzenetére
Tedd azt, én meg fordított irányban indultam el: kisebbre vettem a szemcseméretet és nem mentem el csak 23ml-ig.. Az idő maradt, nagyon szuper lett ez is, savas, és töményebb. Igazi szpesialiti vonal
. Eddig attól féltem hogy húúú ami 40+ mp az már csak keserű lehet az extra-extrakció miatt... Aztán nem.. Hogy miért? Azt nem tudom
. A lassú áramlás vagy a -2 fok az alap 91-hez képest vajon. Érdekes szinte tényleg jobb ezt tej nélkül inni (és meghagyni a klasszik vonalra) mert volt hogy az az érzés kapcsolt be mintha ez a tej savanyú lenne
pedig friss Zselici 3.6-os.Nem sok van már ebből az AVX-ből, kíváncsi vagyok ezzel a fajta kivonatolási beállítással mit lehet kihozni majd az Anyukám mondtás kávéból ami azért nem a savas irány
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Eladó Garmin Montana 750i
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eddig attól féltem hogy húúú ami 40+ mp az már csak keserű lehet az extra-extrakció miatt... Aztán nem.. Hogy miért? Azt nem tudom
Mr.Csizmás