Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Na ezek szerint nem én vagyok az egyedüli bringás itt.
Teljesen értem miről beszélsz. Bár én nem szoktam ismerősök, családtagok orrára kötni, mi mennyibe kerül, mert biztos kiverné náluk a biztosítékot. Néha megkérdik mennyibe kerülnek a bringák. Na ott mindig van meglepetés az arcokon.
Azt hittem az után nem lesz több drága hobbim. Erre tessék itt a kávémánia... 🤣
Amúgy én nyomom országútival, gravellal és montival. Mindegyik karbon, e mellett van még egy alu szaladgálós / görgős endurance outi is. Mindezt fenn a lakásban tárolom. -
iatti
aktív tag
válasz
MC Pite
üzenetére
na meg tudod, az armytek, emisar, skillhunt, stb is felesleges, minek az
az átlagfogyasztó nem ezeken a fórumokon olvasgat. persze nálam is van értékhatár
pár fórumon olvasgatok, 3deci sörért nem adok 2-3-4 rugót, vagy 50-100ml parfümért 100ezret. na de mindegyikünknek van valami becsípődése
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az átlagfogyasztó nem ezeken a fórumokon olvasgat. persze nálam is van értékhatár
pár fórumon olvasgatok, 3deci sörért nem adok 2-3-4 rugót, vagy 50-100ml parfümért 100ezret. na de mindegyikünknek van valami becsípődése
Mr.Csizmás