Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz iatti #12083 üzenetére

OFF: Átlagjuzer még oké, ugye ezeket fel se veszem.

Persze néha mondják, jé milyen szuper, milyen szerencse hogy ez vagy az ilyen ...(pontozott vonalra jó tulajdonságok jönnek)!
    Gondolom magamban(néha hangosan), hogy nem szerencse b..od; amíg te a facebookod pörgeted és hülyeségeket nézel este a tévében, addig én kutatok, mérek, összehasonlítok, tanulok, stb.

Az a zavaróbb, amikor a fórumon is megy a feszülés, kötözködés (érdemi megvitatás helyett).

MégOFFabb: Pl nemrég bringás topik, 10ezres csoda bringalámpa 6 emiterrel meg papíron mindent is tud, de 2 kép alapján már 8 dolgot látok rajta, hogy hazugság; megjegyeztem hogy ha csalódott a korábbi vacakban, ne erre lépjen felfelé, hanem tessék kb huszat kiadni egy Fenix-ért (itteni topiklakóknak: az egy felsőpolcos minőségi gyártó), vagy ha tizet tud, akkor osramért.
    De erre megy a támadás hogy az mennyire szuper, mert xy is azzal déházik (persze), meg oda van írva hogy cut-off, meg 2000 lumen, meg 10000Ah, stb.

És el se jutnak a tények elolvasásáig.
    Azt, hogy a fiatalabb kollégák a második mondatig se jutnak el érvelésnél, mert inkább poénkodnak, már megszoktam.
    Nem csak retartdáltak vagyunk, hanem büszkék is erre!

Az is igaz, hogy néha meg a sznobizmus, magas ló, vagy a kérdésre nem figyelés miatt vannak olyan válaszok (akár itt is), hogy észnél kell lenni ki mit mond. De hát ez mindig mindenütt így megy :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés