Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
danbenzin
üzenetére
öhhm hát nekem egy dolog jut eszembe a megmondja mivel próbálkozzon: edzőm nekem is megmondja hogy először a 8kg kézisúlyzóval kezdjek. Vsz nem lesz jó kimenetele ha a 16-ossal kezdek de biztos nem fogja akaratom ellenére kivenni a kezemből.. Csak nem fogom elbírni
, és a vállam is szétmegy.. (és ezt most általánosan mondom, saját tapasztalat, én is szenvedtem tavasszal etióppal aztán átnyergeltem brazilra pl, sokkal nagyobb élvezet volt akkori tudásommal...)- most meg már az ízlésem miatt fogok inkább legalább félig sötétet venni, ízlés miatt - illetve _annyira_ nem jó a felszerelésem hogy egy ultra-világos afrikaiból kihozzam azt ami benne lakozik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és a vállam is szétmegy.. (és ezt most általánosan mondom, saját tapasztalat, én is szenvedtem tavasszal etióppal aztán átnyergeltem brazilra pl, sokkal nagyobb élvezet volt akkori tudásommal...)- most meg már az ízlésem miatt fogok inkább legalább félig sötétet venni, ízlés miatt - illetve _annyira_ nem jó a felszerelésem hogy egy ultra-világos afrikaiból kihozzam azt ami benne lakozik
.
Mr.Csizmás