- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát lehet, hogy nem sokáig lesz meg ez a gép sem... Az első Martello 30 kávé után nem fűtötte fel a vizet, nem is engedett kávét főzni. Gariban kicserélték másik gépre, 15 kávé után megváltozott a hangja és alig akart a víz jönni belőle, eltűnt a nyomás. Gariban megint kicserélték, de ezt egy másik boltban, másik színűre cseréltem, hátha csak egy selejt széria volt.
Ma reggel ez a harmadik gép 40 kávét főzött eddig, kávéfőzés felénél roppant egyet és elállt a víz, nyomta ki a kapszula mellett. Jött rendesen a víz belőle addig, tehát nem dugult el. Leállítottam, kivettem a kapszulát az nem volt megsérülve tehát a gép csinált valamit. Betettem egy másikat, azt lefőzte rendesen, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a gép is hosszú életű lesz. Nagyon gyenge eresztés ez az Aldis Martello sajátmárkás cucc, mind a kávék, mint a gépek. Használom amíg bírja, de utána nem veszek többet ezekből. Csak még nem tudom mire cseréljem. Egy Bosch tassimo joy volt előttük, de abba meg drága a kapszula és csak netről lehet rendelni kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest