Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
én inkább a keserű kávékat szeretem, az asszony inkább arabikás, nekem az arabika savanykás, gyümölcsös vonala nem tetszik. az automatából jött már klasszik bravos is, ez simán kuka, a piros segafredo intermezzoval nem volt különösebb bajom. őrölt is volt már rajta próbálva, az sem volt rossz. aldis szemes kávék, összes kuka rajta. beállításokkal játszani kell, hogy kinek mi. biztosan kellene egy hozzáértő, hogy milyen kávéhoz mi lenne ideális, mivel szerintem ezekből a kávékból kotyogóval is kihozom ezt a szintet. azért nem vennék, hogy leváltsam a kotyogót. szerintem, ami van itthon nespresso lattissima+ sokkal jobb a kapszulákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Battlefield 6
- Star Trek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest