Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
A régi.
Nekem van egy a '80-as évekből, és teljesen más az íze, mintha egy újban készítem.(#1618) NakonXipan : szerintem ezt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod.
Sokat nem szabad beletenni, egy eszpresszóba egy fél késhegynyi.
Bár én egy négyszemélyes kotyogóssal ha főzök, abba megy egy késhegynyi, picit talán több.(#1620) FPSTunker : nem gondolnám, hogy probléma lenne velem, mint szakáccsal, eddig gyakorló háziasszonyok kivétel nélkül dicsérték a főztömet (és nem érdekből). A húslevesem is príma, egyedül a színre kell rásegíteni. Errefelé nincs kapirgálós tyúk, és a boltokban sem találtam jót.
Egyébként édesanyám elmondta, hogy már az ő gyerekkorában vidéken (Battonya) is rásegítettek a színre egy kis dinsztelt sárgarépával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest