- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Megjött a Hibrew gép és a kézi örlő is. Sikerült a G4-es kézi örlőből a javított verzióra kicseréltetni még szállítás előtt.
Az örlő nagyon minőségi darab, masszív, súlyos, mondjuk még tapasztalni kell milyen szemcseméretre őröljek vele. 12-esig van rajta skála, 8-ra tekertem vele, már az is sokkal finomabbra őrölte mint a bolti darált kávé amit a kotyogóshoz használnak odahaza szüleim.
A kávéfőző (H11) kinézetre hozza az átlag gépekét, csészemelegítő a tetején frankón működik.
Gyári beállítással szerintem túl sok vizet nyom le, kevesebbre állítottam, így már jobban megfelel az igényeimnek.
Jó forró a kávé amit lefőz, bár főzés előtt megnyitottam kicsit a gőzfunkciót, hadd melegedjen át rendesen minden.
Kipróbáltam a tejhabosítóját is, annak azért kemény hangja van, igaz nincs mihez hasonlítanom, sosem használtam még tejhabosítót másik gépeken, eddig úgy néz ki marad parkolópályán amíg nem szerzek rendes tejet hozzá.Első frissen őrölt kávém: hát te jó ég. Ízélményre és illatra össze sem lehet hasonlítani a kaszulás vagy random szarvasi gépes bolti darált kávés cuccal. De még az alap automata gépek sincsenek a közelében sem (mosani és előző melóhelyen is automata gép volt).
Barátnőm is ivott egyet, neki is nagyon ízlett, pedig nem is szereti a kávét. Eddig sose ivott akárhol voltunk, most már főzette volna a következő adagot
A kávé íze ivás után még percekig a számban volt. Ilyet sem éreztem még, eddig maximum a keserűség maradt meg, azt is igyekeztem egy pohár vízzel minél hamarabb letudni.Abszolút pozitív élményeim vannak eddig ezzel a "fancy-bb" kávézással, már rendelem is a nyomásofokozó nélküli kosarat
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem lesz Xiaomi 16
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mavic 3 Pro drón szett új állapotban
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest