- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
ch.peter
üzenetére
''Valóban úgy gondolod, hogy ésszerű megoldás volt azt mondani: [...]''
Írtam én ilyet?
Na ugye.
Akkor nem értem, hogy mi bajod van.
Nem fogok konkrét példákat keresni egy olyan szöveg miatt, ami már az első logikai ellenőrzésen is megbukott:
1. szüzesség: csak egyszer lehet vége ennek az állapotnak (az idióta operációkat most hanyagoljuk), és nincs többféle szüzesség
2. béke: akárhányszor vége lehet, és újrakezdődhet, és lényegileg különböző fajtái vannak (lehet egész jó időszak, vagy lehet alig elviselhető diktatúra)
3. szexuális aktus: garantáltan és visszavonhatatlanul megszünteti a szüzesség állapotát
4. háború: megszünteti a békét itt és most, de ettől még akármi lehet később
Tehát az analógia rossz, félrevezető, szélesebb közönség előtt előadva demagógiának minősül.
Ha a háborúskodás ellen emelsz szót, tedd. Még az is lehet, hogy támogatnálak (sok esetben biztosan). De ettől még nem hunyok szemet a szerintem tisztességtelen csúsztatások fölött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest