Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Ha valaki alternatívát keres, akkor én pl. egész jól elvagyok az ingyenes avirával. Csak akkor volt gondom, mikor pár éve kipróbáltam (megvettem) a pro-t, mivel pont a fizetős részekkel gyűlt meg a bajom, mivel az több mindent figyelt (pl levelezés protokoll) és jöttek a gondok (KIS életérzés). A support azt ajánlotta, kapcsoljam ki a problémás modult. Erre meg írtam nekik hogy oké, de akkor minek vettem meg a pro-t, ha pont azokat a funkciókat kapcsolom le, amiért amúgy fizettem?
Tűzfalnak meg a Comodo teljesen jó, annak van egyébként víruskereső része is, de nálam nem aktív értelemszerűen. Mindezektől függetlenül a Virustotal-on a KIS-nek hiszek, ezért is lenne jó, ha lenne belőle egy teljesen működő problémamentes desktop verzió. Az itt említett Kaspersky Cloud Free Antivirust próbáltam volna telepíteni, de az avira mellett leszedte volna a Comodo-t is, na mondom itt megállsz...
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Formula-1 humoros
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest