Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Jippi hétvége.Anya hazahozott.Annyira rosszúl voltam a suliba mint még soha.Majdnem meghaltam.De jó is volt, hogy elmentem, mert töri témazáró 3-as meg feleltem nyelvtan, irodalomból éretségi tételekből.Irodalom 5-ös Nyelvtan 4-es lett.Unokatesómnak meg vakbele van ki kell szedni neki.De ez még nem bizti reménykedjünk, hogy nem.Alig tudok írni úgy fáj mindenem
Ráadásul meg is fáztam sztem lázas is vagyok na meg köhögök.Szóval a mai foci meg a holnapi buli is el fog maradni

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul meg is fáztam sztem lázas is vagyok na meg köhögök.Szóval a mai foci meg a holnapi buli is el fog maradni