- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Zártam.
Indokolni gondolom nem kell. -
törölt tag
én berágnék az tom.
persze törvény meg ilyenek, de nekem van egy belső törvényem, ami megmondja mi a frankó dolog, és mi nem az.
ez nem lenne az.
Ezért én nem is tenném meg ezt senkivel, és igen felhúzom az orromat ha velem viszont igen.
teljesen mindegy, hogy ez most milyen profil, van-e esély hogy engem ilyen bosszúság érjen, bhol az életben átvernek ott számolni kell azzal, hogy ha alkalmam van rá visszaverek. úgy egyszerűbe, nem túlbonyolítva
-
twollah
nagyúr
Azon dioztam, hogy kene csinalni par kamu FTP szervert, SMSWebes oldalt, ahol az ember beszedi a penzt az emberektol, es max linux ISOkat lehet letolteni atnevezve.
A hatosagok nem tudnak semmit sem csinalni, mert jogtiszta dolgokat lehet leszedni onnan.
A linux tabor hoboroghet.
A rendorseg, meg legfeljebb a csalast tudja ramverni, raverni arra aki megcsinalta.
A warezolok, meg szivhatjak a fogukat, mert nem tudhatjak, hogy melyik FTP, SMSwarez oldal az igazi, es melyik a kamu.
A jogvedok meg akar csapkodhatjak is a tenyeruket oromukben, mert igy akar vissza is szorulhatna a fizetos warez oldalak, FTPk szama.
Amugy ehhez hasonlo gerilla harcot egyszer mar eljatszott az egyik kiado az Eminem egyik albumaval amikor a P2P halozatokat elarasztottak az Eminem albumanak kamu szamaival.
Kinek mennyire tetszik az otlet?
Megvalosithato?
Aktív témák
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Pixel 7 eladva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként így már csalás lenne, és büntethetnék.