Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Annó játszottam egy-két ilyet. Volt egy ami nagyon tetszett. Azt többször is végignyomtam.
Az érdekes az volt benne, hogy volt benne egy hiba.
Volt egy ''kijárat'' ami nem volt befejezés. (Nem nyertél, de meg sem haltál. Egyszerűen kisétáltál a ''területről''.) Utánna nem volt további útmutatás, hogy mit csinálj, tehát vége volt.
Én meg úgy döntöttem, hogy bár kisétáltam, semmi nem akadályoz benne, hogy újra visszamenjek.
Ezt arra használtam, hogy csalás nélkül megszerezzek olyan dolgokat, amelyeket nem szerezhettem volna meg. (Mert választanom kellett két út között, és vagy az egyiket, vagy a másikat kaphattam volna csak meg.)Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz T. Almeida #48 üzenetére
E-mailen továbbadni jogilag ugyanaz, mintha DC-n osztanád, vagy ftp szerverre raknád fel.
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest