Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
:(
üdv.
Mostanában már töbször előjött, pl. most Google-n vagyok rákerestem ''smart''-ra és amikor a következő találati oldalra akarok lépni: megjelenik egy kis ablak:
Just-in-time debbugin címmel
benne: please select a debbugger stb ...
csak ha kb 6x No-t nyomok tűnik el ...
ha YES bejön egy Microsoft scrip editor (design) lap és számomra -akár csak az eddigiek- ''kínai'' ablakok -alkalmazások stb. és egy ''fél'' perc mog kikavarodok belőle
xp prof sp1 hun
office 2003 hun (most lett 1 hete felrakva)
ezért nem is értem miért angol nyelven jelennek meg az ablakok ...
szóval mint az eddigiekből is kiderült nem vagyok járatos a témában gözöm nincs mi az a script és mire jó :B ... és miért jelenik meg ez az ablak nekem :F félpercenként :O :O kezdek sírni ...
csak annyit szeretnék -közben én is keresem- kérni hogy hol lehet ezt deaktiválni vagy törölni stb a lényeg hogy ne jelenjen meg
kösz
egy ''láma''
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest