Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
100%-ban igazad van, és ha ez az én egyik postomra akart válasz lenni, akkor nem azzal volt a bajom hogy nem úgy néztek a csövesre ahogy kellett volna, hanem mert túlkapás volt sztem, sokkal normálisabban is el lehetett volna intézni. Végül nem lett semmi gáz, csak egyből "megtámadták" és ezért írtam le..
Az meg hogy kódot kérnek wc-re, sztem az annak az eredménye h a magyar ember megint pofátlanul kihasználta ezt a lehetőséget, és egy (mondhatjuk rá na) éttermet wc-nek alkalmaztak.
Gondolom az USA-ban vagy egyéb külhonban nem kell a mekiben kódot írni a wc-re, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest