Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polesz
addikt
Itt vagyok, ragyogok.

Elgondolkoztam a problémán és végülis jquery-ben oldottam meg, tehát táblázat kirak, majd a megfelelő sorra való kattintáskor egy jquery.dialog ablak jön fel. Megkapja a sorból amit kell, lehet szerkeszteni. Ajax segítségével visszaírom az értéket az adatbázisba és a sorokat is beszínezem ahogy azt elterveztem. Így nem kell elnavigálni az oldalról. A sok select nem lassít, a nyúl is megmarad meg a káposzta is. A kecske elvszett útközben.
Amiért webes felületre vittem a táblázatot és nem excel formátumban játszom vele annak az egyedüli oka, hogy többféle táblázatot kapunk más, más formátumban. Ezeket kézzel egyformára hozni elég macerás ezért ezt már php-ban megoldottam, hogy mindegyik csak azokat az oszlopokat vegye át amire szükségünk van. Napi több száz, néha ezer sor esik be egy-egy táblázatból. Ebből természetesen ellenőrzésre csak a töredékének kell kerülnie, ezért a felesleget szépen kigyomlálom. A későbbiekben ezek az adatok egy másik feldolgozáshoz kapcsolódnak.
Jelenleg az egész egy katyvasz ami a cégnél van. Egy-egy ellenőrzéskor (mondjuk fizetésnél) megnyitnak 20 táblázatot, olvasnak emaileket és abból is információkat másolgatnak mire véglegesre összeáll egy táblázat. Természetesen ezt még tovább feldolgozzák, táblázatból táblázatot gyártanak. Szerencsére a nagy részét már sikerült így kiváltanom. A mostani rendszer egy nagy egészben fogja az összes adatot tartalmazni és elég "egy gombnyomás" hogy minden a felhasználó arcába csapódjon

-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez valóban jó gusztustalan, nem csak az, hogy a plain JS-t ilyen mértékben kutyulod jQuery-vel, hanem az ilyen onkeypress-es és egyéb attribútumokat használod, ahelyett, hogy különpakolnád a JavaScript-kódokat a HTML-től, no meg a CSS-t is szépen beleömleszted inline módon a style attribútumba, de bízom benned, hogy majd megszépíted
, de Guglizni is tudni kell (nekem a Bing nem az esetem
), ezt is 10 másodperc volt megtalálni, neked is biztos sikerült volna, ha erősebben próbálkozol: -
Sk8erPeter
nagyúr
Korábban feltettem egy demót egy JavaScriptes karakterkód-kiíróról, ez biztos, hogy segít:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/EAjYe/"Már csak azt nem tudom, hogy js-sel hogyan kell beleszuszakolni egy textareaba egy sortörést..."
Khhmm, khmmelsőtalálat, köhh.
"\n" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

"