Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Hibák:
- adott azonosítójú HTML-elemből csak egy legyen! Nálad egy for ciklusban generálódik le annyiszor "pager" id-val rendelkező <ul> lista, amilyen hosszú a data. (értsd: for ciklusba raktad az <ul id='pager'> legyártását)
- az <ul> lista közepébe egyszer csak beszúrsz (hozzáfűzöl) a <li> elemek után egy <p> bekezdést is, aztán folytatod a <li>-kkel. Ez így nem valid.
<ul>-en belül csak <li>-k legyenek, azon belül lehet tartalom, tehát akkor már egy <li>-be rakd a <p>-t.(#335) Brown ügynök : ahogy Karma is elmondta, NEM szükséges a parseJSON megfelelő használat esetén (hmm, emlékeim szerint a dataType-ot sem feltétlenül szükséges minden esetben megadni, bár én meg szoktam, hogy könnyen követhető legyen a kód, jól látható legyen, milyen formában várom az adatokat).
-
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Jó lenne látni most már a tényleges inputot is. A kódod szerint egy tömb a JSON root eleme, amiben objektumok vannak, page és maxpage tulajdonsággal...?
Azaz ilyennek képzelem el:
[ { "page": 1, "maxPage": 3}, { "page": 2, "maxPage": 3}... ]Mellesleg a kódod nem nagyon fogja azt csinálni, amit szeretnél szerintem. (A tömb minden elemére csinálsz egy <ul>-t).
---
Amúgy azt a mapet az előbb azért írtam, hogy használd fel
Szebb lesz végeredményben. Annak az eredményét (tömb) megadhatod egy append() hívásnak paraméterként, és így hozzácsaphatod az <ul>-edhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szebb lesz végeredményben. Annak az eredményét (tömb) megadhatod egy append() hívásnak paraméterként, és így hozzácsaphatod az <ul>-edhez.