- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
krysn95 #3211 üzenetére
Akkor tisztázzunk pár dolgot:
ilyet böngészőben futva nem fogsz tudni csinálni, mivel szép is lenne, ha bárki futtatna bármit a gépeden a böngészőből, ha éppen úgy tartja kedve.
Kerülőutakat javasolnék, mint pl. írni egy normális klasszikus programot, ami a mikrofonba bemondott szöveget továbbítja valami 3rd party beszédfelismerő felé, majd az onnan kapott választ parse-olja, és az alapján elindítja neked az XYZ programot.
Az egészben a legizgibb a 3rd party beszédfelismerő, hogy van-e ilyen, mert a Chrome böngésző a webes szabvány Speech API-t használja, de azt meg nem tudod kívülről meghívni.
-
Zedz
addikt
válasz
krysn95 #3211 üzenetére
Szia,
Mármint magán a gépen szeretnél valamilyen parancsot futtatni? Mert attól tartok ez nem lehetséges. Mármint jQueryvel nem hiszem, hogy ezt meg lehetne valósítani. Ez a lib általában megkönnyíti a DOM-mal való munkát, van benne pár hasznos és előre megírt function, de amire Te gondolsz arra nem ez való. Ajánlanék helyette mást, de ilyennel még nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest