Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
NAGYON OFF, de egyébként egészségügyi oka van annak, hogy általában - elsősorban észrevételeim szerint alapvetően UNIX/Linux-eredetű programokban - inkább sötétes színek dominálnak a szerkesztők sminkjeinél a syntax highlighthoz? Tehát alapszín mondjuk fekete, aztán a változók meg mindenféle egyéb. Én inkább világosabb színű syntax highlighthoz vagyok hozzászokva, olyan jellegűt szoktam beállítani az IDE-kben, ami default a Notepad++-ban vagy a NetBeans-ben - de a Visual Studio-ban is defaultként világosabb színek dominálnak.
Tehát ha kevésbé virít (sötétesebb színű), akkor tovább bírja a fejlesztő szeme?Ja, egyébként ha valakinek kell, SASS syntax highlightot ezzel sikerült jól összehozni a Sublime Text 2-höz: [link]
Most próbálgatom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, ki az a Paul Irish.
Szerk.: ja, most megnéztem a pofáját, ismerős, már olvastam cikkeket tőle, de amúgy nem tudom mihez kötni, nem jegyzek meg ilyeneket, hacsak nem nagyon sokszor találkozom egy névvel, vagy nem muszáj. 
Ha SASS support is van, akkor tényleg faszányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerk.: ja, most megnéztem a pofáját, ismerős, már olvastam cikkeket tőle, de amúgy nem tudom mihez kötni, nem jegyzek meg ilyeneket, hacsak nem nagyon sokszor találkozom egy névvel, vagy nem muszáj.