Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Amúgy én ilyen statikusnak induló weboldalaknál is jobbnak látom egy CMS vagy valami framework használatát, a franc tökölne a menü hierarchiájával és hasonlókkal, meg választanék egy igényes template-et, szép kóddal, ami könnyen átszabható, és ami cross-browser működést lehetővé tesz (Drupalnál kedvencem a Zen)."
Nekem valamiért inprofinak (van ilyen szó?
nem profi) tűnnek a CMS-es megoldások. Legalábbis a Wordpress, Drupal-lal nem volt még dolgom, arról mondjuk jókat hallottam. Nem tudom, valamiért nem jönnek be, mindig a fentebb is említett fenegyerekek jutnak eszembe róluk. ("Ismerem a Joomla!-t, aggyá' egy tizest és csinálok neked weboldalt") Meg amúgy is, addig amíg nem "tanulom ki" olyan szinten a szakmát, szerintem jobb ha saját kódot írok. Lehet, hogy pl. egy kommentezést 2perc lenne wordpress-szel, de jobban szeretem megírni én. Így is elég sokszor randa kódot írok (pl az .each az ajaxos fgv-ben)Apropó: Node.js-szel van valakinek tapasztalata? Mindig is jobban szeretttem a Frontend scriptelést, mint a backend-et, ez úgy néz ki pont ideális nekem
De ez már elég off topic, biztos van saját topicja, majd írok oda 
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 10.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nem profi) tűnnek a CMS-es megoldások. Legalábbis a Wordpress, Drupal-lal nem volt még dolgom, arról mondjuk jókat hallottam. Nem tudom, valamiért nem jönnek be, mindig a fentebb is említett fenegyerekek jutnak eszembe róluk. ("Ismerem a Joomla!-t, aggyá' egy tizest és csinálok neked weboldalt") Meg amúgy is, addig amíg nem "tanulom ki" olyan szinten a szakmát, szerintem jobb ha saját kódot írok. Lehet, hogy pl. egy kommentezést 2perc lenne wordpress-szel, de jobban szeretem megírni én. Így is elég sokszor randa kódot írok (pl az .each az ajaxos fgv-ben)
De ez már elég off topic, biztos van saját topicja, majd írok oda