- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2255 üzenetére
"Amúgy én ilyen statikusnak induló weboldalaknál is jobbnak látom egy CMS vagy valami framework használatát, a franc tökölne a menü hierarchiájával és hasonlókkal, meg választanék egy igényes template-et, szép kóddal, ami könnyen átszabható, és ami cross-browser működést lehetővé tesz (Drupalnál kedvencem a Zen)."
Nekem valamiért inprofinak (van ilyen szó?
nem profi) tűnnek a CMS-es megoldások. Legalábbis a Wordpress, Drupal-lal nem volt még dolgom, arról mondjuk jókat hallottam. Nem tudom, valamiért nem jönnek be, mindig a fentebb is említett fenegyerekek jutnak eszembe róluk. ("Ismerem a Joomla!-t, aggyá' egy tizest és csinálok neked weboldalt") Meg amúgy is, addig amíg nem "tanulom ki" olyan szinten a szakmát, szerintem jobb ha saját kódot írok. Lehet, hogy pl. egy kommentezést 2perc lenne wordpress-szel, de jobban szeretem megírni én. Így is elég sokszor randa kódot írok (pl az .each az ajaxos fgv-ben)
Apropó: Node.js-szel van valakinek tapasztalata? Mindig is jobban szeretttem a Frontend scriptelést, mint a backend-et, ez úgy néz ki pont ideális nekem
De ez már elég off topic, biztos van saját topicja, majd írok oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- RAM topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Spotify
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest