- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
-=Flatline=- #2124 üzenetére
Én már magát a feladatot nem értem, lehet én nem vagyok így este elég türelmes, de nem sikerült leszűrnöm, hogy tulajdonképpen hol is akadtál el az autocomplete-ban.
Egy adatbázisban kereső autocomplete példa úgy néz ki, hogy:
- van egy input text meződ, a felhasználó elkezd írni valamit, mondjuk 'cha', itt lekezeled, hogy hány karakter után, vagy milyen esemény hatására történjen keresés az adatbázisban, mondjuk 3 karater után keresel, tehát ha beírta a user, hogy cha akkor lesz egy ajaxod, ami az adatbázisban keres. Hogy egy táblában, vagy többen azt te döntöd el, és te írod meg.
- lesz ugye egy ajaxod, ami visszadja a query eredményét, az esetedben mondjuk egy tömböt négy értékkel CharacterA, CharacterA, CharacterB, CharacterB (meg kell jegyeznem, már az sem tiszta, hogy itt miért szerepel 2x minden?!megvan, de én ezt alapból szűrném már szerveroldalon)
- megvan a keresés eredménye, az inputmeződre rákötöd az autocomplete bővítményt, és megadod neki resource-nak a fenti tömböt.
- meg mondjuk van egy gombod, ami miután behelyettesítetted az input fieldbe, hogy mondjuk CharacterA, indít egy újabb ajax kérést, de már ezt a 'CharacterA'-t küldöd a szervernek.Látszik, hogy elég sok helyen dolgozhatsz az adattal, először amikor kiszeded az input mező értékét, majd mielőtt az első ajaxnál elküldöd, hogy 'cha' a szervernek, majd az erre érkező választ is szerkesztheted ahogy akarod stb...
Melyik lépésben akadtál el?
-
martonx
veterán
válasz
-=Flatline=- #2124 üzenetére
Ez igazán nem tűnik vészesnek. Viszont marhára nem érek rá megcsinálni neked
Ha nagyon nem menne, vagy nagyon nem találnál senkit, akkor esetleg keress meg, legrosszabb esetben tudok javasolni mást magam helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest