Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
svájci meló:
Looking for a .NET developer for an agile banking project in Zürich at Cognizant Technology Solutions. We offer relocation (if not already in CH). 6+ years experience... Info and details: noemi.fenyvesi@ cognizant.com
-
törölt tag
egy kis segítség JAVA-ban gondolkodóknak.
[link] . Meló bőven, pénz vastagon. Ahogy látom a német csak plusz a folyékony angol mellett, de nem kitétel..Érdemes ebbe a tudásba fektetni.
-
törölt tag
másik szektor (szállodaipar).
Elmentem a konkurenciához állásinterjúra, hogy megnézem őket magamnak (csak én tudtam erről, lévén kényes téma). A HR-es úgy kezdte, h de ugye nem gond, h a cégemnél tudnak az ittlétemről?
Top3-ból az egyik az én cégem volt, a másik a konkurencia...A szakirodalom ezt hívja kartellnek? 
-
törölt tag
ugyanez a történet bármelyik svájci nagyvárosban vagy kiemelt helyen: szobakonyhás max. 30m2-es 1500franktól felfele, lokalizációtól függően. Kaját ki lehet hozni, ha tudsz főzni 300/fő és ha olcsó láncnál vásárolsz... A rezsi havi 200.- ...Kell egy havi bérlet, ami 100 körül megy (autó felejtős, mert a parkolás mission impossible és ultra drága) és még nem éltél és nem mozdultál ki...
(#2627) emvy: én becsülöm azokat akik elvégezték. Én 1 év után feladtam a BME-t. Most viszont belőlem él a könyvelő, az állam, meg 3 ember

-
törölt tag
ismeros viszont bevallalta es koppant. Otthoni netto 500k huf-s fizujat cserelte le egy netto 8ezer frankos fizura es bizony rosszabbul el mint 4 eve

(#2599) M.Úr: izlesek es pofonok, felenk a ketkezi melosok kapnak 5ezer frank netto-tol felfele. IT-s arcok netto 8-10, kozepvez. 15 (de ezert hajtani kell mint allat, hetvegen is, private life 0). Felsovez szinte nincs ralatasom, de gyakran cikkeznek az ujsagok rola, hogy sokszoros szorzo. Volt egy nepszavazas, hogy hozzak 12x-esre a legkevesebbet es a legtobbet kereso szorzojat, de le lett szavazva...Lehet viszonyitani

-
törölt tag
Lehet nem ez a legjobb, de hirtelen ötlettől vezérelve:
Meló, most kaptam egy ismerőstől:
IT SUPPORTER POSITION
We are looking for IT SUPPORTER person for river ships.
Main tasks:
- Solving ships internal basic IT issues in cooperation with the direct manager (e.g. reinstalling PCs, reinstalling Software, installing drivers, checking backups, cleaning PCs after virus infection, etc)
- Give on place assistance / education to the ships crew as well in a limited scope if necessary to guests
- Cooperation / assistance in different fleet wide projects (e.g. maintenance of IT infrastructure on ships during winter break)
- Technical deputy for the IT Manager in the Head Office during his absences.Job specification:
- Education
o IT apprenticeship or similar
o MCSA / MCP / …- Experience
o Supporting a heterogeneous Windows XP / Windows 7 environment in all its facets
o Windows 2003 / 2008 Servers
o Modern multimedia solutions (movie streaming, sound, etc) on vessels
o Experience in supporting various different hardware devices or peripherals like special printers, Desko keyboards, etc.
o General hardware / software and systems knowledge in hotel / cruising environments- Languages
o Must: fluent reading / speaking in English
o Desirable: German and any other language- Special / spezial skills
o Knowledge of specific hard- and software solutions as Fidelio Cruise, Hotek, Nonius- Specific character traits
o Service oriented, preppy appearance, able and willing to work in a six star environment
o Communicative.Végh Dóra/KG International.
mondjátok, h fb-post volt.
-
törölt tag
egy kis adalek, ha valakinek megy pl. a francia nyelv:
3 év MSSQL DBA tapasztalattal, egymástól függetlenül 2500-3500 Eurot adtak meg fizetési sávként függően diplomától és a munkahely országon belüli elhelyezkedésétől.
-
törölt tag
pedig éves átlagban ennyi jött ki havonta...
de tuti nincs 75 rugó a kaja fejenként.Jó, ha húst hússal eszel és elmegy napi fél kg fejenként, akkor csak a hús 50k...Most nem testépítésről volt szó, hanem normál egészséges étkezésről

pont most találtam egy albit, ahova hó végén költözöm.
30m2, tetőtéri manzárdos, rengeteg fa belsővel
bérleti díj: 180k huf, áram van benne
fűtés havi 10-15k huf (nem vicc)
parkoló: 11k (kinti) - 35k(garázs) huf per hóMost a sulira gyűjtök, mert elég húzós lesz az a 3 év, így még határeset ez a költségszint...
-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
még annyit, h szakmunkából könnyebb többet félrerakni, mert jobban megfizetik...
-
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
jól számolod, picit túl is becsülted...olyan 250-300k marad. Ebből futja aztán az extrákra (a kocsi itt nem magától értetődő extra) mint nyaralás, kinti kajálások stb...Bár tavalyi évben a fizum 1/3-a maradt meg kp-ban.
a meló télen stresszesebb, egyébként az egész svájci élet stresszmentes, jól szervezett és easy.De erről inkább privátban többet

-
törölt tag
Infos forumon nyilvan kakukktojas leszek

Nem: F
Kor: 29
Munkakör: recepcios
Végzetség: gimi erettsegi
marketing-reklam OKJ 1 ev...
Nyelvtudás: Erettsegivel kapott nemet kozep C (hazankban is megnevettek a hr-sek, kint meg senkit nem erdekel).De 1 honap nagynevu amcsi nyelvsuli zsebbol 2 hajos szezon kozt.CV-ben is jol mutat.
Netto fizetés: kb, 700k atszamitva
Egyéb: 5 ev folyami hajozast akasztottam szogre es Svajc szimpatikus orszagnak tunt.
Hely: St. MoritzAz erem masik oldalarol ritkan esik szo.
30m2-es studio: 220k huf / ho (kaucio 1-3honap)
kaja: 50k huf, ettermezve (szinte csak gourmet van a kornyeken) a csillagos eg.
kocsibizti: 160k huf / ev (motor olcsobb, viszont az ev 2-4honapjaban hasznalhato)
TB: 70k huf/ho (plussz van egy eves keret= "onresz", jellemzoen 500k huf, aminek a leurulese utan fizet a bizti utolag )a svajci gyerekek 20%-a megy egyetemre vagy foiskolara.A kepzes meg a legutolso faluban is igen komoly.Az iskolak hi-end cuccokkal felszerelve.Ennek megfeleloen a tandij is utos.Olcsobb sulik: 2.5M huf per ev, dragabbak 6M, elitkepzok 10M+....
A gyakorlati ido 10-12honap, kotelezoen letoltendo fegyhazbuntetes
mini diplomamunkaval zarva.Ezido alatt kotelezoen jar a gyakornoki fizu kb. 350-550k huf netto.Egy kis ON:
Zürichben egy par ev rutinnal rendelkezo szoftverfejleszto 1.6M brutto koruli fizut er.Fontos a nemet nyelv minimum kozepfoku ismerete (svajci hepp) a kivalo angol mellett.Olasz vagy francia elony

[A német weboldal kérésére a linkeket töröltem a hsz végéról, mert már nem éltek. - eszterencs]
[ Módosította: eszterencs ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(A jó ötleteden derülök)
Top3-ból az egyik az én cégem volt, a másik a konkurencia...A szakirodalom ezt hívja kartellnek? 

mini diplomamunkaval zarva.Ezido alatt kotelezoen jar a gyakornoki fizu kb. 350-550k huf netto.