Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép basszus, gratula!
Nekem ez 'csak' oncall alapdíjjal van meg, ha becsörög az nyilván más tészta.Munkaerőpiac: Kb nyár vége óta érezhető a kongás, nem hiszem hogy sokat fog javulni a helyzet. Ha ki is nyit kicsit a piac pl tavasszal, nagy valószínűséggel az a tömeg, akik most váltanának de nem tudnak, egyszerre fogják megrohamozni az összes pozit. Ott meg beindulhat a "na melyik kér kevesebbet" verseny. De ne így legyen.
-
H A M M E R
csendes tag
És ezek az utazások milyenek? Mert ha a az időd nagyrészét külföldön töltöd, akkor nem nagy pénz, inkább átlagos, ha csak kevés utazás, akkor viszont nagyon jó ennyi idősen.
Nekem , amikor utazgatós melóm volt akkor vagy az volt hogy napi 12 órát dolgoztam mert reggel hajnalban indulni kellett és éjjel értem haza, vagy napokat távol töltöttem, ami fiatalon , ha nincs család, hobby, semmi a munkán kívül, nagyon jó, de most már csak kétszeres fizetésért vállalnék ilyet.. -
CyberPunk666
senior tag
3 év tapasztalat és tárgyalóképes angol?
Olyan 500-600 bruttó lenne Budapesten (minimum). (Ha nincs gyereked meg ilyenek, akkor ez kb 300-400 nettó))
Vidéken nem tudom, de a jelenlegi fizetésed a paramétereidhez mérve nevetségesen alacsony.Nekem ennyi volt a gyakornoki bérem,1 év gyakornokoskodás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest