- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
Anonymous2 #3366 üzenetére
És mennyi időt töltöttél el a munkahelyeiden? Tehát oké van 4 év tapasztalatod, de mennyi tapasztalatra adták meg a 270k-t és a 450k-t?
A cafeteria-t a nettó fizetésen felül kaptad?Az angol felső azért kiemelkedő tudás. Mennyire volt ez meghatározó?
Kell, kellett valaha is aktívan napi szinten angolul kommunikálnod?Ha most arra adnám a fejemet, hogy ~3 év PL/SQL fejlesztési tapasztalattal áttérek JAVA-ra (mert én is azt látom, hogy óriási rá a kereslet, szemben DB fejlesztésre) akkor milyen technológiákat, eszközöket, keretrendszer(eke)t ajánlanál tanulmányozásra?
Egyáltalán van értelme szerinted? -
belotas
csendes tag
válasz
Anonymous2 #3354 üzenetére
Kemény 4 év volt? Vagy szerencse is benne van h most ennyit keresel?
Én is most kezdtem melózni(22 és java), de 26-ra meglesz proginf msc is, szal remélem nekem is reális cél lehet már ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest