- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous2
újonc
válasz belotas #3355 üzenetére
Szerencse inkább az elinduláshoz kellett. Amikor én kezdtem, akkor pályakezdőként nagyon nehéz volt elhelyezkedni, mert mindenki minimum 3 év tapasztalatot kért. Meg nagyjából akkor kezdték összeszedni magukat a cégek a válság után. Gyakornoki állást kerestem és véletlenül találtam rá egy cégre, akik felvettek heti 40 órába egyből, de ők is csak egy kezdőt kerestek, inkább seniorokra vadásztak. Még egy helyre vettek volna fel, de ők is csak egy poziciót hirdettek és csak heti 20 órában. Néhány év tapasztalattal viszont már nem gond az elhelyezkedés.
4-5 év elég ehhez a fizuhoz, igazából hívnak most máshova többért is. Vannak akik jóval többet is adnának, de ott vagy rosszabb a munka vagy szürke a fizetés.
MSc-t csináld végig, ha már elkezdted (én is tanulok még ), de ahogy fentebb is írták a munkáltató nem a diploma miatt fog többet fizetni neked itthon. Külföldön elvileg magasabb bérrel kezdenek az MSc-s emberek, de lehet, hogy X év tapasztalat után már ott is elmosódik ez az előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest