Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous2
újonc
válasz
belotas
üzenetére
Szerencse inkább az elinduláshoz kellett. Amikor én kezdtem, akkor pályakezdőként nagyon nehéz volt elhelyezkedni, mert mindenki minimum 3 év tapasztalatot kért. Meg nagyjából akkor kezdték összeszedni magukat a cégek a válság után. Gyakornoki állást kerestem és véletlenül találtam rá egy cégre, akik felvettek heti 40 órába egyből, de ők is csak egy kezdőt kerestek, inkább seniorokra vadásztak. Még egy helyre vettek volna fel, de ők is csak egy poziciót hirdettek és csak heti 20 órában. Néhány év tapasztalattal viszont már nem gond az elhelyezkedés.
4-5 év elég ehhez a fizuhoz, igazából hívnak most máshova többért is. Vannak akik jóval többet is adnának, de ott vagy rosszabb a munka vagy szürke a fizetés.
MSc-t csináld végig, ha már elkezdted (én is tanulok még
), de ahogy fentebb is írták a munkáltató nem a diploma miatt fog többet fizetni neked itthon. Külföldön elvileg magasabb bérrel kezdenek az MSc-s emberek, de lehet, hogy X év tapasztalat után már ott is elmosódik ez az előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ahogy fentebb is írták a munkáltató nem a diploma miatt fog többet fizetni neked itthon. Külföldön elvileg magasabb bérrel kezdenek az MSc-s emberek, de lehet, hogy X év tapasztalat után már ott is elmosódik ez az előny.