Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
ezt nemértem, 2-3x anyi fizetésből könnyebben veszel házat nem? persze ez nagy dillema a költözés, függ hogy milyen messze van a hely a jelenlegi odhonottól, hány évs az ember, van e komoly kapcsolat ... stb. megugye milyen természetű az ember
sajnos mi magyrországon (én is érzem ezt magamon) nagyon helyhezragadtak vagyun, ami azért is elgondolokodtató mert csupán ''pár'' óra kocsikázás az egész ország ... jó persze ilyen benzinárak mellett ...
egy 2 szoba konyhás albérletet már kapsz 30-40 ből Fehérváron +rezsi
pesten hivatalosan a duplája egy egy lakás, mondjuk ez belvárosi adat ... a 1.5-es szorzó is elég talán ... -
Goose-T
veterán
válasz
CounterBoci
üzenetére
Albérlet? Kétszer annyi fizetésből már bőven telik rá, hát még háromszor annyiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest