Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
A múltkor valaki linkelte ezt a riportot vele. Megnéztem, de számomra nagyon necces a sztori, a srácot sem tudom értékelni, nekem ebben nincs teljesítmény vagy tehetség. Egyértelműen elmondja, hogy ő csak kapcsolatban van olyanokkal, akik a botokat írják és ők rögtön neki adják el a portékát.
-
adalbert1
veterán
válasz
Vision
üzenetére
Szerintem nagyobb cipőkereskedések (pl. footlocker) azért nem csinálják ezt, mert valószínűleg a gyártóval úgy vannak leszerződve, hogy retail áron kell adniuk a terméket.
Vannak még hasonló módon működő üzletek, pl. a true to sole is ilyen.
Szerintem magában a készlet beszerzésben elég sok meló lehet, facebookon többször láttam olyan posztokat, hogy kb. teljes méretsort vennének retail ár felett (amire utána még nyilván ők is raknak rá hasznot) - illetve ott van a megjelenéskor botokkal felvásárlás, és a hivatalos viszonteladóktól is megvesznek mindent, amit tudnak.
-
törölt tag
válasz
Vision
üzenetére
Mivel nem igényel nagy tökét, szaktudást, stb-t, ezért bármelyik unatkozó gimnazista tudja csinálni, akinek van néhány százezer forintja és egy kis releváns tudása. Ezzel egy rendes legit cég nem tud versenyezni, mert gyakorlatilag Pistikének nulla költsége van, jótállást nem biztosít, adót nem fizet. Legit nem lehet ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Szólánc.
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest