Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
üzenetére
Nem csak úgy adták ezt elhiheted
, a túlfizetettség meg szerintem relatív, inkább kezdem megtanulni mennyit ér a munkám/időm, és hogy ezt a Fővárosban vagy Vidékem végzem eléggé lényegtelen számomra. Mivel mind a két helyen heti szinten megfordulok és élek, semmi különbség nincs, talán a szabadidős kikapcsolódás amit mondanék.
#29193section9
Köszi a tippet, hát persze, nem keresek munkát, de ha megkeresnek, úgy érzem ez lenne az a szint amire azt mondanám megérné kiszakadni a komfortból amit kialakítottam magam körül. Jó ezt látni, mert akkor valahol a realitás talaján vannak az elképzeléseim.
Hát igen, a nyelv elég sarkalatos, tudom ezért is szeretnék vele aktívan foglalkozni, viszont használni sincs nagyon lehetőségem, talán jövőre majd új projectek keretein belül.
#29185JoinR
Teljesen igazad van, én kezdésnek egy B2-re gondoltam és amint lehetőségem van aktívan bele kóstolni menni tovább. Nem akarok én mindent kimaxolni most, csak hát szeretem rövidre zárni a beszélgetéseket. Sosem árulok zsákbamacskát, eléggé alaposan körbe kérdezek mindent és ha úgy érzem a képességeim nem felelnek meg akkor azt őszintén elmondom és már a 0. körben lezárjuk a dolgot. a B2M-el meg úgy vagyok, ezért megérné már elgondolkoznom akár költözésen és egyéb dolgokon is.
Az alap elképzelésem az volt mivel most végülis minden is jó, hogy 40% emelés lenne az amiért elgondolkoznék a váltáson, az alatt nem érzem, hogy lenne olyan hatása ami megérné. Főleg, hogy a legtöbb helyen mostanában elvárt a heti 2-3 nap iroda, ami általában Pest és hát nekem az se időben se anyagilag nem a leg kifizetődőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a túlfizetettség meg szerintem relatív, inkább kezdem megtanulni mennyit ér a munkám/időm, és hogy ezt a Fővárosban vagy Vidékem végzem eléggé lényegtelen számomra. Mivel mind a két helyen heti szinten megfordulok és élek, semmi különbség nincs, talán a szabadidős kikapcsolódás amit mondanék.