Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
noiq_nolife
üzenetére
50 fős IT cég esetén(24dev) sem bízunk mediorra architekturális döntést, persze, lehet van ahol igen.
Hiring freeze témához: Nálunk idén először életbe lépett tavasz után, igaz kulturális szektorra szállítunk célszoftvereket, ami kemény szopóágon van mindig válságok idején.
-
Revolit
senior tag
válasz
noiq_nolife
üzenetére
Igen, de ezt ráadásul pozitívumként adják el a cégek: be vagy vonva architektuális döntésekbe is, és a Te felelősséged majd mi hogy lesz. Ez általánosságba úgy gondolom, egy fiatalnak valóban jól hangozhat, de már nem annyira juniorként én inkább azt mondom, hogy náh... minél kisebb felelősség thank you

Az más kérdés, hogy ez azért már nem így működik egy senior-lead pozinál.Amúgy pont a héten láttam egy youtube videót valami programozó csókától, hogy mennyire stresszes a fejlesztői munka, és hogy a fejlesztők fele átlag 2 évet marad egy helyen. És ezért magas a fizu, mert milyen stresszes meló. Hát azért nem tudom, szerintem egy átlagos fejlesztő felelőssége messze van a fizetéstől. Ennél sokkal nagyobb felelősségű munkakörök kevesebbet fizetnek. De ott van a légiforgalom irányítás. Azért lássuk be, az felelősség tekintetében topon van, mégis gyakorlatilag az ő fizetésüket közelítjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen routert?
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest