- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
skoda12 #28487 üzenetére
Én emlékszem, amikor 2009-ben az első programozói állásom során az első év végén bruttó fieztésemelés volt a jutalma remeknek értékelt teljesítményemnek.
Bár akkor éppen adóváltozás volt, ami miatt a nettó éppen ugyanannyi maradt, mint előző évben. Nagyjából ez is volt az indoklás: a cégnek szarul ment, neked meg ugyanannyi marad a nettod, elfogadod, vagy viszlát. Bár egyébként jogilag ebben az esetben nem lett volna a csökkentés elutasítása elégséges indok az elbocsátásra szerintem.
Amúgy én először Ciscos hálózatisnak mentem, de fél év után átképződtem PHP-sá, aztán meg évekig proprietary language, némi C++, Java mellett. Aztán sokáig C, utána meg Java EE, aztán meg Java Spring boot napjainkig. Igazából nem tudnám azt mondani, hogy a legelején tudtam volna, hogy mit akarok csinálni. De ez A Spring bootosdi cloud-dal kimondottan bejön. De azt kell mondjam az összes eddigi tapasztalat nagyon hasznos volt a mai munkám szempontjából közvetetten.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest