- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows telepítése hálózatról
- New Game Blitz - 2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz Jhonny06 #23098 üzenetére
Leírtam, hogy volt előtte pár kör... Akkor már több mint fél éve függőben volt a fizuemelésem, amikor rákérdeztem mindig az volt a válasz, hogy 1-2 hét
Állítólag Francia és Olasz vezetőknek kellett volna jóváhagyni, akikről még sosem hallottam
Miközben már a projekt teljes felelősségét vittem, mert mindenki felmondott a régiek közül aki a projekten dolgozott (Azt mondták ki kell érdemelni az előléptetést, 3 hónap után megkapom ha jól teljesítek, miközben 1 évig a szlovákiából ideimportált szlovák csoportvezető helyett is én dolgoztam, amit előttem is elismert a főnöknek a csávó. Megmondta hogy nem ért hozzá ). -
őstag
válasz Jhonny06 #23098 üzenetére
"Mondtam már korábban a főnöknek hogy örülnék egy komolyabb fizuemelésnek... Ment az állandó bullshit"
Itt leírta a kolléga, hogy igazából már megvolt az a kör, amiről te beszélsz, szerintem ilyenkor már teljesen rendben volt a stílus, nem mondanám amatőrnek.Semper fi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Motoros topic
- Nintendo Switch
- Ingatlanos topic!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest