Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz BeZol #17392 üzenetére

"Akartál volna gyerekeket? Nem? Akkor ugyanott vagy mint voltál."
    bocs, hogy újra felhozom, csak erre épp láttam egy táblázatot múltkor, utóbbi éves hozam az utolsó oszlop:

Na ide kerülnek ezek a milliárdok. Csóri ember ebbe nem szállhat be, ez a nagyok játszótere. A támogatást igénybe vevők épp csak szinten mardnak az azonnali ingyenpénz beleszámítással, akinek meg nem "jár", annak nem is jut lakásra.

[ Szerkesztve ]

• Mercutio_

félisten

én nem is értem mit sír ennyi embernek a szája.
    Ez leginkább téged minősít...

Akartál volna gyerekeket? Nem? Akkor ugyanott vagy mint voltál.
    Nincs ugyanott, a lakáspiacon forintosítható hátrányban van. És nem csak ő, az is, akinek már van gyereke és emiatt nagyobba költözne.

Ha így haladunk, szépen el is fogynak a magyarok és szépen majd bejönnek ide eleinte a vendégmunkások, aztán...
    #mindmeghalunk;]
    Érdekes, a külföldön élő/dolgozó magyarok minden támogatás nélkül felül tudják teljesíteni a hazai átlagot, talán azon kellene elgondolkodni mi ennek az oka...

Most erre jöttek elég magas ösztönzők, és ha eddig valaki nem tudta volna bevállalni, az majd a babaváró 10m Ft-jából kigazdálkodja (ingyen pénz, csak okosan kell vele bánni).
    Mert az itt írtak alapján pont az látszik, hogy az értelmesen gondolkodók veszik fel:DDD És mi az, hogy "jöttek", szerinted honnan van/lesz erre fedezet? Ha bedőlnek a hitelek miből lesz "megmentve" a pógár?
    Btw a "nem tudta volna" sok esetben "ennyire bizonytalan jogi- és jogszabályi környezetben nem merte", azon pedig a +X Mft nem változtat. A kommentedből jól látszik, hogy nem is érted mi a hozzászólók baja pl. a szabályzással, szerinted savanyú a szőlő.

Nézd akkor úgy a dolgokat, hogy kevesebb jut mészáros és haverjainak, mert ebből még TE is kaphatsz.
    Ahha, te ezt el is hiszed, vagy csak kell valami alibi duma mert te is érzed, hogy ez egy pazarló, kontraproduktiv , a célt el nem érő intézkedés ami szavazat vásárlás mellett újabb társadalmitörésvonal létrehozását szolgálja?

[Az adóztatást lehetne talán módosítani, de nyugati példa, hogy akkor a gazdagok áttelepülnek más kevésbé adóztatós országba. /I]
    Ó hát persze, mert a magyar arról híres, hogy mobilis :DDD
    Az a réteg aki országot vált nálunk pont nem megy sehova, mert itt van a kapcsolati tőkéje és a kiskapui, enélkül egy másik országban esélye sincs. (+ Offshore-ozni, le nem adózott pénzt minimális költséggel hazahozni is itt tud)

(I)amiből remélhetőleg belátható időn belül az lesz, h a pároddal "közösködsz", mert egyedül nem boldogulnátok(/I)
    Ezt hívják érdekkapcsolatnak, ideális alap egy házassághoz nemde? :N

(I)bölcsi/ovi, azokra ha jól tudom most írtak ki pályázatokat, 2 éven belül lesz egy csomó(/I)
    És pont annyi dolgozó lesz bennük mint a kórházakban ;] pláne, hogy jön vissza a Kádár rendszer és már az ovik vezetői is "érdemeik" alapján kerülnek kijelölésre...

(I)Az oktatás viszont ratyi, azt én is aláírom, és félek h vmi agymosoda épül ki(/I)
    Soraidat olvasva ezen már túl vagyunk ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

• Sweet Lou 6

addikt

vagy szimplán szerencséje volt, DE tett azért, hogy jobban menjen neki

a szerencse az aztán tényleg az ő érdeme :D

Én azt látom amúgy, hogy nagyon sokan csak a pénzért vállalják be a 3 gyereket és elkoltik magukra. Aztán az ilyen családoknál majd ha a gyerekek felnonek, semmit se fognak látni ebből a vagyonbol mert addigra már nem marad belőle semmi...

Az egész mostani szocpol arra jó, hogy pörgeti a hitelezést (ezáltal a gazdaságot), meg az esküvő bizniszt.

sweetlou6.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák