Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Vision #16251 üzenetére
Az idezetre egyszeru a valasz: ez mar csak akkor jon ossze, ha nem is akarta rendezni a dolgokat amikor eloszor kiderult, hogy nem tudja fizetni. A bank ha eladta volna HBE-n, akkor nem birt volna 2x tobb hitele maradni, mint amennyivel indult (azaz amig nem lep be a fedezetlenseg miatti buntetokamat). De igen: megfeleloen felelotlen hitelfelvevonel siman el tudom kepzelni, hogy ez jogosan szamolt osszeg. Masreszt meg az elsetalasira mar mondtam, annyi allami felelossegvallalast elfogadtam volna. Tiszta lap. Fogadjunk hogy erre mindenki akarta volna vissza az onerejet is...
Nincs idegzetem ezeket vegigolvasni, mert mindbol az sut hogy a 10% beugroert azt varta hogy az a lakas az OVE, es ebbol nem engedett. Ellenben a hitel az nem az ove, mert arra meg a bank kenyszeritette, vagy biztos rosszul szamotl, vagy barmi, de az nem lehetseges csak ha csaltak. -
Revolit
senior tag
válasz
Vision #16251 üzenetére
" illetve mivel az állam nyújtja, nyilván nem fogja a tönk szélére sodorni a választóit"
hat kosz, ergo megmenti oket?
Ettol meg fizetni kell a havi majd 90.000 forintot, plusz meg amennyi piacit felvett melle. No meg a babavaro 45.000 ft-jat. Ez a kovetkezo 20 evben mindenkinek problemamantesen menni fog?De ez mar tenyleg nagyon off, legyen ugy, ezek legyenek teljesen problemamantesek a jovoben is! Amen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest