Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
pit stop
üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy elkaszálják a lakás alapú megoldásokat.
Majd töröljétek ha túlzottan politika, de szerintem a megfejtés valami ilyesmi:
Egyrészt a SZÉP és a bözsi az amiből valakinek csorog pénz, ezért is kellett ugye kiszorítani/ellehetetleníteni az egyéb utalványokat.
Mészáros és hasonló önerőből gazdagodó zsenik, szépen bevásároltak a turizmusba, ha jól tudom Orbán lánya is pozicióba kerül ezen a téren, tehát mire kell átterelni a cafeteria juttatást? Turizmus-vendéglátás
Csak egy hirtelen google keresésre: [link]
bemutatták a Nemzeti turizmusfejlesztési stratégiát, amelyből kiderül: az eddig mostohagyerekként kezelt ágazatba az elkövetkező években dőlni fog a pénz. Több mint 800 milliárd forint 2030-ig. Közben a turizmus piaca az elmúlt időszakban drasztikusan átrendeződött, a kormányközeli szereplők erősen bevásárolták magukat erre a területre. -
htomi85
tag
válasz
pit stop
üzenetére
Szerintem ez egy remek döntés.
A cafeteria rendszer szerintem megalázó a munkavállalók számára.
Munkáért bér jár. Pont. Majd eldönti a paraszt, mire költ.
Most jutott el oda a költségvetés, hogy már értelme sincs az egésznek (béremelkedés, járulékcsökkentés és admin terhek). -
kexksz
addikt
válasz
pit stop
üzenetére
Legjobb, hogy emiatt a vallalkozasokbol most mindenki kiveszi az 5 milla adomentes lakhatasi tamogatast, mert ez az utolso ev amikor meg megteheted. Szoval szukos hataridovel egy ujabb fizetokepes kereslet raszabadul az ingatlanpiacra, es ismet aremelkedes kovetkezik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest