- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #14671 üzenetére
Kis helyzetjelentés, ma végre túljutottam az egészen. 108 levezetett óra, rengeteg idegeskedés és gyomorgörcs (meg némi vizsgáztatói jóindulat) árán, de meglett. Az biztos, hogy ha ezt előre látom soha az életben nem kezdek neki.
-
sugarforce
addikt
válasz
Pont arra ertem, hogy passziv hogy belefaradt/leszarja. Ez igy nem okes semmilyen formaban.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Az óraszámból ítélve már lehet késői amit írok, de ha van lehetőséged, akkor otthon/havernál ha van egy normális kormány+pedál PC-hez, és valamilyen szimulátor, akkor annak segítségével nagyon jól lehet fejlődni. A figyelemmegosztástól egészen a szem-kéz koordinációig, nagyban tud segíteni, és fejleszteni az embert.
Persze ez sem 2-3 alkalom után fog fejlődni/kialakulni, ezért is írtam hogy lehet már késői ötlet ez. De a jövőre nézve, ha már vizsgára ebből nem is sokat tudnál meríteni, még hasznodra válhat.
Ez saját tapasztalat, elég régóta szimulátoroztam már, kb. 13-14 éves korom óta. Most vagyok 26. Az első gyakorlati óráig életembe nem vezettem autót IRL. Mivel a családban nem volt autó senkinek sem, így gyakorolni sem tudtam senkivel. Viszont a szimulátorozás által tényleg szert tudtam tenni olyan "képességekre" amik nagyban segítettek vezetésnél, és forgalmi vizsgán is. Amíg nem váltott bunkóba az oktatóm, addig kérdezte is hogy én már vezettem autót előtte? Mert hogy már az első órán alig szólt bele a dolgokba.
Egyébként mi az amire azt mondod hogy nem érted? Parkolás, vagy jármű kezeléssel kapcsolatos?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Kugoo Kirin G1
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest