- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #8124 üzenetére
Miért veszed alapvetőnek azt hogyha valaki hibázik akkor afelett szemett kell(ene) húnyni?
Na ez a hallottak alapján dolog nagyon ki tud akasztani meg amikor nem tetszik valakinek valami és a másikra akarja fogni. Egyik osztálytársam panaszkodott mindig a rajtanárra hogy így szemét meg úgy köcsög hogy meg akarja buktatni.. megkérdeztem tőle hogy tesz-e valamit ellene, rajzol-e, azt és úgy csinálja-e amit kell vagy csak háborog? Nem jött rá konkrét válasz. Látom hogy errefelé mennek a dolgok, szidjuk a másikat, keressük bennük a hibát. Nálam ez nem dívik, én maradok a realitás mentén, nem a másikat támadom hanem megnézem hogy vajon miért tette és azt jogosan-e.
Az előző válaszodnál is csak saját véleményt írtál, nem gondolsz rajta tovább.
Én nagyon is értem hogy min hőbörögtök és sajnálattal veszem tudomásul hogy meg is vagytok róla győződve hogy deigencsakazértis igazatok van. Ám legyetek vele így ha számotokra így kerek a világ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest