- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Dictator^ #751 üzenetére
Rajtad áll, h. átmész e igazából. Szvsz könnyen teljesithető a vizsga, én úgy mentem vizsgázni, h. 3-4 hónapot nem vezettem, vettem 2órát másnap vizsgáztam. Simán meglett. Lényeg, h. oda kell figyelni és nyugodtnak kell maradni. A visszapillantóba, oldalsó tükrökbe meg nézni ezerrel, csak a látszat kedvéért. Elengedni, udvariasnak lenni a többi sofőrrel szemben (nem mintha amúgy nemkéne
) lényeg, h. lássa a vizsgabiztos, h. képben vagy a dolgokkal. Az meg, h. rossz helyre sorol be valaki, behajt az egyirányúba, rámegy a záróvonalra, nem tud rendesen parkolni sztem a saját balfaszsága nem a vizsgabiztos köcsögsége.
Azért arra is kíváncsi lennék, h. hogy gondoltad ezt a lefizetős dolgot. Vizsga után, sajnálom nem felelt meg, esetleg vizsga közben: köszönöm álljunk félre... temeg odateszed neki, h. nem lehetne 5rongyal elintézni ezt a vizsgát?
Egyébként vannak olyan helyek ahol 1 hét alatt megszerzed a jogosítványt ha ennyire sürgős miért nem oda jelentkeztél, intézted el?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest