- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
FET-MEN #11110 üzenetére
Én buszmegállót buktam be. Ami ugye nagyjából úgy szól, hogy ha a helyi járat jelezte indulási szándékát (villog ugye balra) és nem jár hirtelen fékezéssel, akkor ki kell engedni az autóbuszöbölből.
Ha ezt elmulasztod vagy a vizsgabiztos szerint nem járt volna hirtelen fékezéssel, de mégsem álltál meg, akkor nem adtál elsőbbséget és ez azonnali bukást jelent.
Én úgy gondoltam, hogy hirtelen fékezés lett volna. Az oktatóm szerint is. A vizsgabiztos meg csak annyit mondott, hogy álljunk félre...
Welcome to the real world, Neo!(Igaz, ez az egyik olyan vizsgabiztos volt, akiről már előre megmondta az oktató, hogy egy getzi. Jó fej csaj volt, el is mondta aznapra a többi vizsgázóját. Hiányzás esetén nincs kötelező pótóra, csak bukásnál. Mondjuk ez lehet változott azóta.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged