Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Én pont vevőként akarom a háztól házig szólgáltatást igénybe venni. Rá is írtam a vevőre én szeretném megvenni a termékét. Vissza is írt hogy nem tudja a szállítást bekapcsolni... Pedig ott a gomb hogy szállítással kérhetem... Rá is kattintottam először a foxpostot választottam, kb. 3 nap után jött az email hogy a szolgáltatás megrendelése nem jött létre. Utána a gls-el próbálkoztam szintén ezt az üzenetet kaptam. Ennyire láma lehet az eladó?
-
nebancsa
senior tag
Én a másik végletbe tartozóm. Feltörték a fiókomat és vagy 15 helyre a nevemben küldték a hasonló üzeneteket. Gyorsan erősebbre állítottam a jelszavamat, és írtam mindenkinek hogy vegye figyelmen kívül az üzeneteket, mert csalás. Másnap meg a jófogás felfüggesztette a fiókomat mert gyanús műveleteket látott...
-
nebancsa
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Én még annyit hozzáfűznék, hogy a paypal inkább a vevőt védi mint az eladót. Megérkezik a számládra a pénz, te postázod. A vevő meg jelenti hogy nem kapta meg, a csomagot, elveszett, (postás a haverja). A paypal meg kártalanítja. Rajtad lehet meg behajtja a paypal.
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Hát én úgy értelmezem, csak a palimadarat fogták el, és azt is megússza felfüggesztettel...
-
nebancsa
senior tag
válasz
salieri29
üzenetére
Ne okold magadat! Egy adás-vétel kölcsönös bizalmon alapul, valaki ezt kijátsza az nem a te hibád. Ugyan úgy az eladót is átverhetik ha a másik fél ezt akarja.
Én minden adásvételnél előre utalok, szerintem más mód nagyon nincs. Párszor küldtem utánvételre csomagot gyakorlatilag 50% az arány hogy átveszik vagy nem. Ennyiből jó a jofogás hogy ez nem került nekem pénzbe, csak utazott 2 hétig az áru.
Market-en annyiból jó hogy ott be lehet azonosítani az eladót, volt hogy elküldte üzenetbe az okmányait hogy tényleg ő az. Szerencsére az ilyen adásvételeknél csak kis százaléknál van visszaélés, ezért nem árt az egészséges gyanakvás vásárlás előtt. Az OTP nagyot nőtt a szemembe, hogy ilyen korrektül állnak hozzá, egy esetleges becsapás után. Nem jelemző a többi banknál. -
nebancsa
senior tag
Engem meg felhívott az OTP pár hónapja hogy xy-nak utaltam, és megkaptam -e az árut, pont emlékeztem rá és mondtam hogy igen. Erre múlt héten felhívtak a rendőrségtől, hogy tanuvallomást kellen tennem mert valószínüleg áldozat letem... Bementem erről az utalásról volt szó, szerencsés voltam, állítólag több embert átvert, én viszont megkaptam az árut. Itt a személy beazonosítható volt, a saját nevén volt a bankszámla és a telefonszám is.
-
nebancsa
senior tag
válasz
katalin2021
üzenetére
Szólj a bankodnak hogy téves utalás, hátha...
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Több db. egyforma terméke szeretnék eladni, hogy lehet feladni, hogy a jófogás ne dobja vissza hogy ugyan azt akarom eladni.
Mikor ingyenes szállítással adom fel, és valaki meg akarja venni, mielőtt jóváhagyom, hol látom a vevő adatait?
Fel szeretném hívni, hogy valóban meg akarja venni, vagy csak kattingatott...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest