Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6018) cizoe


cizoe
őstag

A következő sorokat megírtam már egy másik illetékes otpikba is, de gondoltam itt jobban eljut oda, ahová igazából akartam.

Elsőre nagyon tetszett az ötlet, hogy bővül a ph család. Hál istennek csak egy "gamer logout" szintű dolog volt, ezzel nem is volt semmi baj. Az igaz, hogy eleinte alig pörgött, hisz nem volt addigsem olyan gyakori a logouton a játék témájú írás (max havi 5-10). De ahelyett, hogy vártak volna, míg a ph-n kívüli/illetve nem régi logoutos userek / külsősök felfedezik az oldalt, elkezdett átalakulni egy ásóbéka színvonalú játék hírmagazinná. Jó ok, megértem, kell a látogató, kell a pénz, a friss "hírek" a gamer365től meg valamennyire pörgetik az oldalt. Nem is nagyon zavart, nem néztem az oldalt soha, még az ilyen témájú írásaimnál se ikszeltem be a gamepodot, próbáltam közömbös lenni. Ma valahogy a bal oldalsávban az ajánlóban láttam egy címet ami felkeltette az érdeklődésem, na mondom megnézzük mi ez. Nem is a hír tartalmával (xbox360 gagyi klónok kínában) volt a baj. hanem hogy rá kellett döbbenjek, valószínűleg pár öcsipöcsi kezébe adták a gamer365 mellett a hírszerkesztést. Utólag kiderült, hogy egy "Szerkesztőket keres a Gamepod!" című remek, dobj egy emailt, hírszerkesztő leszel dolog állt az egész mögött. Erre nincs szebb és találóbb szó (bár utálom használni...), hogy !gáz!! Ha valaki odatéved és látja a "híreket" a címlapon, nyugodtan gondolhatja, huhh mi ez a ph! fattyú? Moderálni kéne, mik maradnak kint főoldalon, nem a szomszéd gyerekre bízni a vezérhangya szerepét. Helyesen írni, magyarul fogalmazni extra ugye, ha egy nagymúltú, elismert hardverlapcsalád egyik oldalán publikálunk valamit. Rendrakás kéne, és nem kéne hagyni, hogy pár napos reges "valaki haverja kisöcsik" bomlasszák valaki értékes munkáját. Mert a gamepodban biztos sok munka benne van, azért csak nem kéne kukázni. Nem tudok megoldást a szitura, de így sötét árnyékot vethet a jövőben, ha egy óvodás homokozó lóg majd koloncként a lapcsalád nyakán.

Én ennyivel tudtam segíteni a dolgon, hogy ezt leírtam, na meg annyival, hogy nem látogatom továbbra sem a gamepodot, mintegy olvasói sztrájkként.

cizoe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.