- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ha már ilyen sok energiát fektettek bele, megoldható lenne a szűrés korszerűsítése. PL.: összeghatárok közötti keresés? További sikeres munkát.
-
ritkaság
aktív tag
Én a fekete pont témában tennék javaslatot. Ha valaki nekem igér egy terméket, sőt még jegeli is nekem, de szándékosan halogatja a bankszámlaszám megadását és eladja másnak, úgyhogy nekem nem ad lehetőséget, hogy eldöntsem megveszem-e drágábban is, azért járjon fekete pont. Szerintem, ha valakivel lefixálom egy termék árát és nekem ígéri a terméket, de másnak adja el, az gerinctelen hozzáállás. Igazság szerint még az is, ha szól, hogy lenne vevője drágábban, mert ezt mondhatja is, hogy felverje az árat. Mindenképpen büntetni kellene az ilyet. Ezzel kárt okoz nekem. A terméket csak drágábban vagy egyáltalán nem tudom beszerezni.
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged