- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EchoNorbi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy torpedó játékot csinálok. 1-es, 2-es és 3-as hajók lennének. Mindezt egy táblázatba helyeztem el, és az egyes cellák háttérszíneivel variálok. Mikor eltalálom, akkor piros lesz. A konkrét kérdés az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogyha minden pontját megtalálták, akkor feketére váltson az egész?
Vagy legalábbis, hogy tudom a cellákat egy egységbe fogni (tömbre már gondoltam). Mert most gyakorlatilag csak cellák (pontok) vannak. Tehát a kettes hajó, az két egymás melletti cellára meghívva egy esemény.Nah, ha vki ebből ki tudta hámozni mit akarok, annak gratulálok.
Ha válaszolni is tud, akkor pedig nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged