Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EchoNorbi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy torpedó játékot csinálok. 1-es, 2-es és 3-as hajók lennének. Mindezt egy táblázatba helyeztem el, és az egyes cellák háttérszíneivel variálok. Mikor eltalálom, akkor piros lesz. A konkrét kérdés az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogyha minden pontját megtalálták, akkor feketére váltson az egész?
Vagy legalábbis, hogy tudom a cellákat egy egységbe fogni (tömbre már gondoltam). Mert most gyakorlatilag csak cellák (pontok) vannak. Tehát a kettes hajó, az két egymás melletti cellára meghívva egy esemény.Nah, ha vki ebből ki tudta hámozni mit akarok, annak gratulálok.
Ha válaszolni is tud, akkor pedig nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Modding és elektronikai kérdések
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- További aktív témák...
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest