- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Ez ugye egy olyan szkript - szerintem - ahol az aktuális időt figyelembe véve játsza le a midiket. Nincs megadva a szkriptben a lejátszónak hogy mi a lejátszási lista, ergo szerencsétlen nem tudja melyik a következő illetve előző midi. Mondom, szerintem, ha nem így van majd megcáfol valaki. (Ugyan a három midi meg van adva, de egy (azaz) három feltételes részben amelyek közül mindíg csak egy az igaz, tehát a lejátszó úgy tudja egy szám van)
Hogy hogyan lehet neki megmondani milyen számok között lépkedhet, vagyis mi legyen a lejátszási lista, azt nem tudom megmondani, viszont ugyanezen az oldalon amelyről ez a kód van, található több hasonló is. Az 5 és 10 számot lejátszó ugyan véletlenszerűen adja a számokat minden frissítésnél, de ezeket át lehet úgy írni, hogy egy listából kiválasztott midi szólaljon meg. Bár azt hiszem készen is találhatók már ilyen kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest