- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Ez ugye egy olyan szkript - szerintem - ahol az aktuális időt figyelembe véve játsza le a midiket. Nincs megadva a szkriptben a lejátszónak hogy mi a lejátszási lista, ergo szerencsétlen nem tudja melyik a következő illetve előző midi. Mondom, szerintem, ha nem így van majd megcáfol valaki. (Ugyan a három midi meg van adva, de egy (azaz) három feltételes részben amelyek közül mindíg csak egy az igaz, tehát a lejátszó úgy tudja egy szám van)
Hogy hogyan lehet neki megmondani milyen számok között lépkedhet, vagyis mi legyen a lejátszási lista, azt nem tudom megmondani, viszont ugyanezen az oldalon amelyről ez a kód van, található több hasonló is. Az 5 és 10 számot lejátszó ugyan véletlenszerűen adja a számokat minden frissítésnél, de ezeket át lehet úgy írni, hogy egy listából kiválasztott midi szólaljon meg. Bár azt hiszem készen is találhatók már ilyen kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest